Kde kdo složí hlavu

V rámci lepší organizace, máme zde přehled toho, kdo a kde složí hlavu o našem svatebním víkendu. Jsme moc rádi, že se vás zúčastní tolik. Tolik našich blízkých a že vás opravdu není málo. Jelikož bude většina i nocovat, ubytování jsme zajistili na třech místech. Všem také moc děkujeme za zaslání odpovědních kartiček. Snažili jsme se jim vyhovět jak to jen šlo. Vše je zarezervováno a ubytovat se lze v pátek od cca 13 h a v sobotu taktéž. Check out je všude víceméně stejný, tzn. do 11h.





Ubytování v penzionu U vodníka Slámy

Tel: +420 724 803 462
Volnočasové možnosti: restaurace, koně, procházka po naučné stezce a o kolí, zapůjčení horských kol, lodičky na rybníce, zapůjčení venkovních her aj. 


Adresa: K Mlýnu 1, Háj ve Slezsku - Lhota
Vlaková zastávka: Lhota u Opavy (6 minut pěšky do penzionu)
Parkoviště: zajištěno v areálu





Ubytování v konírně U vodníka Slámy

Tel: +420 724 803 462
Volnočasové možnosti: restaurace, koně, procházka po naučné stezce a okolí, zapůjčení horských kol, lodičky na rybníce, zapůjčení venkovních her aj. 


Adresa: K Mlýnu 1, Háj ve Slezsku - Lhota

Vlaková zastávka: Lhota u Opavy (8 minut pěšky do konírny)
Parkoviště: zajištěno v areálu





Ubytování v penzionu Na Hřišti
Tel: +420 773 744 390
Volnočasové možnosti: restaurace, sporty v areálu - squashový kurt, tenisový kurt, badminton, posilovna; sauna a vířivka, procházka po okolí a přírodě

Adresa:  U hřiště 244, 747 92, Háj ve Slezsku

Vlaková zastávka: Háj ve Slezsku (9 minut pěšky do penzionu)
Parkoviště: zajištěno v areálu
Doprava na svatební místo: Buď autem/taxíkem 6 minut či z vlakové stanice Háj ve Slezsku do stanice Lhota u Opavy (3 minuty vlakem) a poté 6 minut pěšky.





0 komentářů:

Okomentovat