Co na sebe a v jakém stylu bude svatba?

A co na sebe? Především něco, v čem se budete cítít dobře. Naše svatba se ponese v uvolněném duchu a pastelových barvách. Obřad probíhá venku a, i když nám počasí zcela jistě bude přát, tak či tak si vemte sebou i děštník. Jistota je jistota.


Pánové

Oblek je klasikou. Není  nutné mít však vyloženě formální oblek a klidně si tak můžete vzít separátní sako a plátěné kalhoty (typu chinos). Svatba je veselá a radostná událost, a tak černý oblek nechte doma na ponurejší události a vemte si oblek v odstínech šedé, modré a vlastně jakýchkoliv jiných. Pokud máte pouze černý oblek, nic se samozřejmě neděje. Kreativitě se však meze nekladou a pokud se sladíte do pastelových barev, což  jsou barvy naší svatby, tak budeme jen rádi. Kapesníček do kapsy saka je příjemným detailem (a také se bude hodit, až dámy začnout ronit slzy), stejně jako zajímavá kravata. Pro představu, ženich bude mít světle modrý oblek, s bílou košilí a světle hnědými boty.


Tipy na to , kde sehnat hezké pánské kousky a doplňky: http://bubibubities.czhttp://www2.hm.com/cs_cz/index.htmlhttp://shop.mango.com/CZhttp://www.bewooden.czhttp://www.klukovna.czhttp://www.socksinbox.cz


Dámy
Šaty nebo sukni, lososovou nebo fialovou? Je to čistě na vás, ale kalhoty ponechte spíše pánům a bílou nevěstě. Tak, jak je to napsáno u pánů, budeme rádi, pokud se sladíte do pastelových barviček. Myslete na to, že v tom, v čem přijdete na obřad, budete celý den a tak se oblečte především pohodlně.


Kde můžete koupit krásné šaty či sukni?

Mrkněte se třeba na zoot.cz, mango.cz, kde mají přímo sekci Wedding and parties. Pokud dáváte přednost stylu Retro či Rockabilly, mrkněte na poshme.cz a v neposlední řadě H&M.

 

Nahlédnutí do světa pastelových barev


0 komentářů:

Okomentovat